ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 184 лв.
Офертата е за ДВАМА души и включва:

 

– Две нощувки

– Две закуски

– Две вечери / салата, основно ястие и десерт – ястията се готвят  по домашни рецепти /

– По един безплатен масаж на човек на масажен стол висок клас и 50% отстъпка от всеки следващ масаж от 14лв на 7лв.

– Ползване с 50% отстъпка от стандартната ни цена на дървено джакузи с перлен масаж /от 20лв на 10лв на човек на ден, включително  ползване на халати и еднократни чехли/.

– Неограничен интернет

– Туристическа такса

– Паркинг

– Безплатно ползване на тенис на корт и футболен стадион / на нашите гости им харесва да го ползват за сутрешна гимнастика/.

– Безплатен трансфер до началото на „Дяволска- екопътека“ и 20% отстъпка от цената за трансфер от края на пътеката до хотела.

– 20% отстъпка от разходка с джип до „Орлово око“, “Вълчи камък“, връх „Виденица“.

/с възможност да наблюдавате залеза наслаждавайки се на чаша  чудесно българско вино.

 

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 244лв.

ОФЕРТАТА е за ДВАМА души и включва:

 

– Три нощувки

– Три закуски

– Две вечери / салата,основно ястие и десерт –ястията се готвят по домашни рецепти /

– По един безплатен масаж на човек на масажен стол висок клас и 50% отстъпка от всеки следващ масаж от 14лв на 7лв.

– Ползване с 50% отстъпка от стандартната ни цена на дървено джакузи с перлен масаж /от 20лв на 10лв на човек на ден, включително  ползване на халати и еднократни чехли/.

– Неограничен интернет

– Туристическа такса

– Паркинг

– Безплатно ползване на тенис на корт и футболен стадион /на нашите гости им харесва да  го ползват за сутрешна гимнастика/ Безплатен трансфер до началото на „Дяволска- екопътека“ и 20% отстъпка от цената за трансфер от края на пътеката до хотела.

– 20% отстъпка от разходка с джип до „Орлово око“,“Вълчи камък“, връх „Виденица“

/с възможност да наблюдавате залеза наслаждавайки се на чаша чудесно българско вино.

 

ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 379лв.

ОФЕРТАТА е за ДВАМА души и включва:

 

– Пет нощувки

– Пет закуски

– Три вечери / салата,основно ястие и десерт- ястията се готвят по домашни рецепти /

– По един безплатен масаж на човек на масажен стол висок клас и 50% отстъпка от всеки следващ масаж от 14лв на 7лв.

-Ползване с 50% отстъпка от стандартната ни цена на дървено джакузи с перлен масаж /от 20лв на 10лв на човек на ден, включително  ползване на халати и еднократни чехли/.

-Неограничен интернет

-Туристическа такса

-Паркинг

-Безплатно ползване на тенис на корт и футболен стадион / на нашите гости им харесва да  го ползват за сутрешна гимнастика/.

-Безплатен трансфер до началото на „Дяволска- екопътека“ и 20% отстъпка от цената за трансфер от края на пътеката до хотела.

-20% отстъпка от разходка с джип до „Орлово око“,“Вълчи камък“, връх „Виденица“.

/с възможност да наблюдавате залеза от върха на планината наслаждавайки се на чаша хубаво вино/.

 

 

Какво споделят нашите гости, какво им харесва при нас:

 

След изморителните дневни преходи по планината  голяма част от нашите гости си правят масаж на масажния ни стол, който е висок клас и е от типа столове ползвани в центровете за рехабилитация в България след това се отпускат в дървеното осем местно джакузи на дърва с гледка към стадиона, харесва им перления масаж в джакузито, и пламъците на живия огън в камината.

Хората споделят, че харесват храната /сготвена по наши рецепти/, която им предлагаме и че се чувстват уютно при нас и не на последно място ни харесват и нас като домакини.

За гостите е важна и локацията на нашия семеен хотел , тъй като е изключително удобна изходна точка за почти всички атракции в региона.

 

 

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА

 

Моля да се свържете с нас на посочения телефон 0878306700. Необходимо е да проверим дали избраните дати от Вас са свободни.

Резервациите се смятат за приети след потвърждение от страна на хотела и след получено авансово плащане в размер на 30% от общата сума на резервацията.

Банкова сметка на хотел Дейзи:

Банка ДСК

Родопа Турс ЕООД

ЕИК: 120522882

BIC: STSABGSF – БАНКА ДСК

IBAN: BG63STSA93000010323636

 

*Настаняването е след 14:00 ч, а освобождаването до 12:00 ч. в деня на напускане.

*Промоционалните цени не са валидни по време на национални празници и специални дати.

 • Деца до 3.99 годишна възраст се настаняват безплатно.
 • Деца от 4 до 12 години се настаняват на допълнително легло и заплаща 60лв. (за две нощувки със закуски и две вечери) 90лв. (за три нощувки със закуски и две вечери) или 100лв. (за пет нощувки със закуски и три вечери) на рецепцията на хотела.
 • Валидност на офертата: от 10 юни до 30 октомври 2021 г.
 • Отмяна може да се направи до 5 дни преди пристигане
 • При желание за настаняване в апартамент вместо в двойна стая се доплаща 20лв. на нощувка на рецепция.(Максимум 4 човека в апартамент).
 • За тридневните и петдневните пакети вечерите извън пакета са на свободна консумация по меню на ресторанта.
 • Направете запитване за свободни дати на телефон: 0878/ 306 700

Офертата не важи за официалните празници.

ОБАДИ СЕ СЕГА И ПОПИТАЙ ЗА СВОБОДНИ ДАТИ 0878 306 700

Семеен хотел-ресторант „Дейзи“ се намира  в най красивата част на Родопа планина в с.Борино на 20км. от Девин на 100км. От Пловдив на 220км. от София.

Хотелът разполага с една стая с две единични легла, с две стаи с по една спалня и единично легло /удобни за семейство с дете или трима възрастни/, с две стаи оборудвани с по едно легло персона и половина и по едно единично легло/удобни за настаняване на семейство с дете или двама възрастни/, една стая с четири единични легла две от , които се събират и стават на спалня, един апартамент с хол и спалня, като дивана в хола се отваря и става на нормална спалня/ удобен за настаняване на семейство с две деца.

Максимално могат да се настанят  22-ма човека.

Към хотела има  уютен ресторант с 50 места на закрито и около 40 места на открито в лятната градина, където е поставено и

дървеното джакузи на дърва с перлен масаж в обособен СПА кът затворен с панорамни витрини , които по желание на гостите могат да са отворени на 100% или затворени, също така има и барбекю за около 30 човека с камина и пещ. Менюто на ресторанта заслужава внимание защото предлага освен традиционни за българската кухня ястия и ястия приготвени  по семейни рецепти предавани през поколенията, не на последно място е важно, че голяма част от продуктите, като картофи,боб,телешко и агнешко месо,сирене,кашкавал и др.  са произведени от местни стопани в този екологично чист район на България затова и вкусовите качества на ястията са запомнящи се.

Местоположението на хотела е на много удобно за нашите гости място защото от 5мин. до 20 мин с кола са най впечатляващите и  известни атракции в региона като „Дяволската“ екопътека , която въпреки, че функционира  сравнително отскоро се превърна в притегателна дестинация за много любители на планината, пещерите „Ягодинска“ и „Дяволско гърло“,обзорните площадки „Орлово око“ и „Вълчи камък“/Неповторимо е усещането ако наблюдавате залеза от тези върхове ,всичко наоколо е в краката ви в далечината са Рила и Пирин планини ….страхотни гледки …..невероятно изживяване/.

Скъпи гости, сигурността и здравето на гостите и екипа ни са основен наш приоритет!
Уверяваме Ви, че сме взели всички предпазни мерки, за да осигурим Вашите безопасност и спокойствие, но с новите условия и правила в туризма:
1. С оглед на безопасността и здравето, наш служител ще   

измерва безконтактно телесната Ви температура преди    настаняване. Умоляваме Ви, да оказвате съдействие на екипа ни.

 1. Спазвайте необходимата социална дистанция.
  3. Настаняването в стаите ще бъде след 14:00 часа, а освобождаването до 12:00 часа.
  4. С оглед на ситуацията, текущо почистване на стаята Ви ще бъде направено само по Ваше желание и във Ваше отсъствие.Трябва да заявите!
  5. Безопасността и грижата за здравето са индивидуално задължение на всеки гост. Ние не носим отговорност при евентуални твърдения за заболяване или неразположение.
  6. Хотелът си запазва правото да не допуска хора с повишена телесна температура и с видими грипоподобни симптоми да се настанят. Не пътувайте, а променете датите си за почивка, ако член от семейството не се чувства добре!